Microneedling therapie

Met vitamine cocktails van het merk Toskani, afgestemd op jouw huid en huidproblemen.

In de salon werk ik tijdens microneedling met de Toskani TKN DERMAPEN dermapen met steriele, kleine en in lengte verstelbare naaldjes die verticale micro kanaaltjes in de huid maken*Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog maar door deze microwondjes in de huid komen groei- en helende factoren vrij, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd. Juist deze vernieuwing van de huid heeft veel gunstige uitwerkingen. Zo geneest de huid na een microneedling behandeling voornamelijk door de productie van collageen, wat heel belangrijk is voor de huid, aangezien er na ons 25e levensjaar, minder van wordt aangemaakt.

Op het moment dat deze kanaaltjes open staan worden er 80% meer werkstoffen opgenomen. Omdat de opnamecapaciteit van actieve ingrediënten in de huid is verhoogd, breng ik de juiste ampullen met cocktails aan. De stoffen in die cocktails zijn moleculair zo klein, dat ze diep de huid indringen. Dit stimuleert herstel op cellulair niveau en versnelt de regeneratie van de epidermale cellen van de huid.

* de behandeling doet geen pijn, maar kan wel vervelend aanvoelen.

afbeelding vrouw liggend in behandelstoel voor de behandeling van microneedling met het merk toskani

HUIDTYPE

Microneedling is geschikt voor de meeste huidtypen, omdat het apparaat hierop aangepast kan worden. Ook is deze behandeling erg mooi bij littekens.

BEHANDELING

De behandeling van 60 min bestaat uit: reinigen, toepassen van microneedling, werkstoffen toedienen met de vitaminecocktails (afgestemd op jouw huidprobleem) een kalmerend masker of ampul, serum met dagverzorging en SPF (bescherming tegen UV straling).

* direct na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Er kunnen puntbloedinkjes ontstaan of een licht gevoel van een schaafwond. Dit is normaal, maar pas op met de zon en sauna.

Toskani TKN DERMAPEN
Waar wordt de Dermapen voor gebruikt?

Met de Dermapen wordt de collageenproductie gestimuleerd door zeer nauwkeurig en plaatselijk minuscule gaatjes in de huid te maken. Deze gaatjes stimuleren niet alleen de collageenaanmaak maar geven de huid ook een impuls om zichzelf te vernieuwen. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Dermapen uitermate geschikt voor de behandeling van diverse huidklachten. 

De TKN dermapen bevat 12 steriele naaldjes, welke ook in lengte verstelbaar zijn. Zo kunnen we verschillende gebieden van jouw huid op verschillende dieptes behandelen. Bij iedere behandeling gebruiken wij natuurlijk nieuwe, steriele naaldjes.

Deze behandeling is geschikt voor:
  • Rimpels en lijnen
  • Preventief tegen huidveroudering
  • (Acne) littekens
  • Grove poriën
  • Rokershuid

Wat doet het:
  • Vermindert littekens
  • Zorgt voor een egale huid
  • Herstelt de beschadigde huid
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Stimuleert de aanmaak van elastine
  • Huidvernieuwend 

Prijzen:

Eenmalige behandeling 45 min: € 75,00

Kuur van 3 behandelingen: € 225,00 

(incl. ampullen van Toskani voor thuisgebruik, aangepast op jouw huidprobleem)

* Evt. 15 min a € 15,- extra bij te boeken voor bijvoorbeeld een extra ampul voor de plaatselijk

diepere lijntjes in combinatie met microneedling of een kalmerend masker met hals en decolleté massage.