Graag stel ik mij aan je voor: mijn naam is Marlies Kempers en ik ben een schoonheids- en permanente make-up specialist in Doetinchem. Als kind wist ik al dat ik in de beautywereld wilde werken en na het behalen van mijn schoonheidsspecialist diploma heb ik diverse vervolgopleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis over beauty, make-up en huidverzorging te vergroten.

Na een aantal jaar in het vak te hebben gewerkt, zocht ik naar een nieuwe uitdaging en die vond ik in de wereld van semi-permanente make-up (SPMU). Ik heb mij gespecialiseerd in diverse toepassingstechnieken voor wenkbrauwen en eyeliner. Om mijn kennis up-to-date te houden, volg ik jaarlijks trainingen en masterclasses van onder andere PMU.

Het is een prachtig vak waarbij ik mensen langdurig mooier kan maken en soms zelfs een onzekerheid over het uiterlijk kan wegnemen. Het geeft mij veel voldoening om te zien dat mijn klanten blij zijn met het eindresultaat en ik geniet elke dag van de creatieve en uitdagende aspecten van mijn werk.

Ik hoop dat ik je binnenkort kan verwelkomen in mijn salon. Maak gerust een afspraak en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn doel is om mensen de deur uit te laten gaan met een glimlach!