De wimperextensions blijven gemiddeld 1 – 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimpers. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Je verliest gemiddeld tot wel 5 natuurlijke wimpers per dag. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseer ik om iedere 2 tot 3 weken een opvulbehandeling uit te laten voeren.

Jouw wimpers worden haartje voor haartje voorzien van een wimperextension. De wimperextension wordt met een speciale lijm aan je natuurlijke wimper bevestigd.

Per oog worden er circa 30 tot 100 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je natuurlijke wimpers.

Ik adviseer om iedere 2 – 3 weken een opvulbehandeling te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee dus ook je extensions.

De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Voor mensen met kortere wimpers die altijd langere wimpers gewild hebben is dit de ideale oplossing. Altijd mooie wimpers, niet meer voor de spiegel staan om je wimpers van mascara te voorzien. Ook ideaal voor mensen met lenzen of een bril. Perfect voor vakanties!

Je kunt 48 uur nadat de extensions gezet zijn, douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed.

Nee, je eigen wimpers beschadigen niet, mits de wimperextensions op de juiste wijze worden aangebracht en de nazorg maatregelen zorgvuldig worden opgevolgd. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken.

Je kunt mascara gebruiken op waterbasis; geen olie (olie lost de lijm op). De ervaring leert dat je geen mascara meer gebruikt, omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn.

Je wimperextensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Ik heb hier een speciale remover voor.